16.2.2017

Aikuisten ystäväkirja- haaste

Löytyi uutta luettavaa alkuviikosta kun törmäsin viherjuuria- blogiin. Samalla vierailulla tulin napanneeksi sieltä omiin luonnoksiin aikuisten ystäväkirja- haasteen. Ei muuten ollut ihan iisi juttu vastata kysymyksiin, mutta tässä nyt jotakin.

Minun, kuten varmasti monien muidenkin lapsuudessa oli ystäväkirjat, joita kavereiden ja luokkakavereiden kanssa täyteltiin ja koristeltiin (luokkakuvilla ja piirrustuksilla). Ystäväkirjojen lisäksi oli tarravihkoja (samettitarrat oli niitä halutuimpia, ihan parhaita!) ja oli kirjevihkoja, joihin rustailtiin kavereille kysymyksiä aina lempiruuista - harrastuksiin ja kyllä niihin vähän taidettiin pojistakin kirjoitella, näin muistelen.  Täytyiskin käydä vähän varastoja läpi, joskos sieltä sattuisin näitä vihkoja vielä löytymään.


1. Kuvaile itseäsi viidellä sanalla
Huumorintajuinen, visuaalinen, sosiaalinen, helposti jutuista innostuva ja toisinaan ehkä vähän laiska.

2. Kolme asiaa joita ilman et voi elää (perheenjäseniä ei saa mainita)
Terveys , kahvi ja puhelin.

3. Lapsuutesi paras muisto
Niitä on paljon. Muistan aina kun mun mummo kysyi minulta, että mitä odotan tulevalta kesältä. Vastasin aina, että odotan sitä että saan olla ulkona. Mikäs sen helpompaa ja huolettomampaa kuin lapsuuden kesät.

Asuin lapsuuteni asuinalueella, jossa suurimmaksi osaksi asui lapsiperheitä. Kavereita riitti! Siihen aikaan me lapset leikimme iästä riippumatta kaikkien kanssa aina yhdessä. Mentiin isolla porukalla piilosta, vinkkiä, käytiin luistelemassa ja isompien lasten avustamana rakennettiin isoja lumirakennuksia. Yksi aivan paras juttu oli isolle pellolle tampattu niin sanottu "polkuhippa". 

4. Takana on kauhea päivä, miten rentoudut?
Aika usein tulee rötvättyä kotisohvalla tai sitten mä innostun siivoamaan ja järjestelemään paikkoja, jotta saan muuta ajateltavaa. Toisinaan lähden ulos kävelemään.


5. Jos saisit syödä vain yhtä herkkua koko loppuelämäsi, mitä se olisi?
Suklaa.

6. Mitä et missään nimessä voi sietää?
Epärehellisyyttä.

7. Kuinka monessa paikassa/kodissa olet asunut?
Tämän hetkinen koti on kahdeksas ja yhden kerran olen muuttanut toiseen kaupunkiin.

8. Haaveita, joiden toivot toteutuvan lähitulevaisuudessa?
Liittyy tämän hetkisten työkuvioiden selkeytymiseen ja tietynlainen arjesta/oravanpyörästä hetkeksi pois pääsy olisi ihana asia. Joku matka tai lyhyempi reissu kotimaassa. Vähän jotain spessuu näiden työntäyteisten kuukausien keskelle.

9. Salaiset paheesi
Ööö. Liittyy varmaan mun johonkin olenyksinkotona- käyttäytymiseen? En mä tiiä. :D
 

Vastaa ken tahtoo! Jätä vastaukset kommenttiboxiin tai kirjoita juttu omaan blogiin.

Aurinkoa jokaisen viikkoon!   

8 kommenttia:

 1. Hihi, vastaus kysymykseen yhdeksän on hyvä ja meinasin itsekin vastata juuri noin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! :D

   Hei, tervetuloa blogiini! :)

   Poista
 2. Hahaa, näitä on niin hauska lukea ^^

  VastaaPoista
 3. Tämäpä onkin kiva! Mukavaa luettavaa, näistä saa aina pienen ripauksen lisätietoa blogin kirjoittajasta. Ystäväkirjat oli kyllä ihan parhaita, ihanaa että niitä pidetään hengissä tämmöisillä nettiversioilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on ja sen lisäksi tulee mietittyä paljon sellaisia asioita, mitä ei välttämättä muuten tulisi kelattua. Oli jotenkin hauskaakin muistella niitä lapsuuden kesiä ja pihapelejä ja leikkejä. :)

   Poista
 4. Hih. Tämähän on hauska haaste. Täytyypä vastailla omassa blogissani näihin kysymyksiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva että lähdit mukaan! :)

   Poista

Kiitos kommentista.