21.5.2017

Tiirinkosken tehdas

Leppoisaa sunnuntaita sinulle!
Ajattelin, että palataan vielä pieneksi hetkeksi viime sunnuntain tunnelmiin. 

Äitienpäivä oli kääntymässä jo hyvää vauhtia iltapäivään. Istuskeltiin kahvila Leivintuvassa ja tuli jostain puhetta Tiirinkosken tehtaasta, josta äiti ei ollut kuullutkaan. Siltä istumalta kun saimme pannukakut syötyä ja kahvit hörpittyä, lähdimme ajelemaan Tiiriöön, periaatteessa kaupungin ihan toiselle laidalle. 

Kiemurtelevan vanhan Hämeen Härkätien varrelta löytyy Tiirinkosken tehdas. Paikanpäällä on ihanan leppoisa ja välitön tunnelma, joka vetää puoleensa.  Tuntuu jotenkin hassulta, että noinkin läheltä kaupunkia löytyy tuollainen paikka. 

Ihastuin ikihyviksi noihin pieniin karitsoihin, aaaw! Niin suloisia, että en kestä! Äiti taasen tuntui tykästyvän vanhaan navettarakennukseen, joka kätkee sisälleen ihastuttavan sisustus-ja lifestyleputiikin sekä kahvilan. Äiti tuumi kotimatkalla, että "tämä oli ensimmäinen, mutta ei taatusti viimeinen vierailu Tiirinkoskella". Suunnitelmissa on jo uusi visiitti, jolloin testataan kahvilan vohvelit ja limonaadit.

Sekä itseni, että myös äitini puolesta voin lämpimästi suositella visiittiä Tiirinkosken tiluksille vaikka vähän pidemmänkin matkan päästä.
Haantie 5
13500 Hämeenlinna

Tämä on osa "Hämeenlinnassa"-juttusarjaa ja aiemmat postaukset löytyvät kätevästi tunnisteella "Hämeenlinnassa".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista.